Over ons

Wij zijn Wytse Pyt de Jager en Anita de Jager – Hanemaaijer. Woonachtig in het mooie Dokkum en ouders van Jurre (juni 2016), Sybren (juni 2018) en Marte (april 2020). In 2017 zijn we gestart met onze blog. Als je beide enorm liefhebber bent van taal en als communicatieadviseur werkt, past dat bloggen natuurlijk wel erg goed.  Familie en sommige vrienden zullen het vast en zeker ook waarderen, dus waarom eigenlijk ook niet. Kunnen we onze schrijfkwaliteiten onderhouden, vertellen hoe het is om een eigen bedrijf, een drukke baan te hebben, diverse vrijwilligerstaken uit te voeren en Friese ouders te zijn. En om onze ervaringen te delen met andere ouders. En die hoeven echt niet perse Fries te zijn…

Over Wytse Pyt
Wytse Pyt is als communicatieadviseur werkzaam voor zijn eigen communicatiebureau DOKcom. Op 14 september 1987 geboren in Dokkum en nooit meer uit deze stad weggegaan. Wytse Pyt studeerde in Leeuwarden.

Over Anita
Anita heeft als communicatieadviseur voor de provincie Fryslân gewerkt bij diverse infraprojecten. Op dit moment is ze communicatieadviseur bij Groningen Bereikbaar. Anita zag op 17 mei 1988 het levenslicht en woonde ook haar hele jeugd in Dokkum. Tijdens haar studie heeft ze een tijdje in Groningen gewoond.

Wytse Pyt en Anita
Wytse Pyt en Anita kregen in april 2004 verkering. We kennen elkaar dus al sinds de middelbare school. Ook zaten we in hetzelfde korfbalteam (waar een gemengde sport niet goed voor is). In 2008 gingen we samenwonen en op 16 november 2012 gaven we elkaar het ja-woord. Weer vier jaar later werden we trotse ouders van zoon Jurre. Zoon Sybren volgde 2 jaar en 4 dagen later. In april 2020 kregen Jurre en Sybren een zusje: Marte.

Foto uit 2018